DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ŞUBAT AYI İÇERİĞİYLE DEVAM EDİYOR !

Dilimizin Zenginlikleri Projesi okulumuzda Şubat ayı çalışmaları ile devam ediyor. Kasım ayından bugüne kadar farklı konu ve başlıklardan oluşan Dilimizin Zenginlikleri projesi Türkçemizin sadece zenginliğini vurgulamayı değil; aynı zamanda dünden bugüne edebiyatımızda yer alan eserlerin önemine de yer veriyor.

18.02.2024 48

Geçtiğimiz ay Dede Korkut Hikayelerini ele aldığımız Dilimizin Zenginlikleri projesinde bu ay, deyimlerimiz ve atasözlerimizi inceliyoruz. Öğrencilerimizin deyimlerimizi ve atasözlerimizi daha iyi anlamalarını sağlamak, günlük yaşamdaki önemini kavramalarını sağlamak ve günlük hayatlarında kendilerini daha iyi ifade edebilecek düzeye getirmek projenin ana hedeflerindendir.  Okulumuz Dilimizin Zenginlikleri Projesi Komisyonu da bu hedefleri göz önünde bulundurarak bir okul panosu hazırlamış olup öğrencilerimizden "Atasözleri/Deyim Resimleme" etkinliği kapsamında gelecek yaratıcı ve eğlenceli eserleri 28/02/2024 tarihine kadar Sınıf Öğretmenlerimize teslim edilmesini rica ediyoruz.