Yarışmalarda Derece Alan Öğrencilerimizi Ödüllendirdik!

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programları kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından ilçe genelindeki okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında "İstiklal Marşının 10 Kıtasını Birden Güzel Okuma Yarışması" düzenlenmiş olup, okulumuzu ilçede temsil edecek öğrenciler ödüllendirildi.

03.03.2024 41

Okulumuzu ilçe genelinde temsil edecek öğrencileri belirlemek adına okulumuzda şanlı marşımızı güzel okuma yarışması düzenlendi. Her kademeden katılımın yoğun olduğu yarışmada derece yapan öğrencilerimiz, Okul Müdürümüz Cuma Özdemir tarafından ödüllendirildi. Ayrıca Wushu spor dalında Yalova'da düzenlenen müsabakada Türkiye 3.sü olan öğrencimiz de madalyasını bir kez daha okul arkadaşlarının önünde boynuna taktı. Öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.